Panzer

Üdvözlünk a Panzerkampf blogon!

2024. március 31. - Panzerkampf

Elsősorban a II. világháborús harckocsikkal, önjáró lövegekkel és páncél-vadászokkal tervezünk foglalkozni blogunkon, mégpedig a német, szovjet és szövetséges (angol, amerikai) tankokat véve górcső alá.

Nem titkolt kedvenceik a német páncélosok vagy nagymacskák a Tiger I és Tiger II, a Panther (Panzer V.), a Panzerek egyéb típusai (I-től IV-ig) illetve a legjobb páncélvadászok (pl Jagdtiger, Jagdpanther, Ferdinand), a legjobb önjáró lövegek (pl Stumgeschütz III - IV) és végül a különleges rohamlövegek (pl Sturmpanther és Sturmtiger).

Persze szeretnénk majd szót ejteni a II. világháború legjobb szovjet páncélosairól is, mint a T34/85, az IS-2, KV-2, illetve a egyéb orosz páncélosokról (pl SZU-100, SZU-122, SZU-152). Végül tervezzük azt is, hogy az angol-amerikai harckocsik is említésre kerülnek, mint az M4 Sherman és a Sherman Firefly.

Ha keresnél bennünket, email címünk: panzerkmp@gmail.com

panzer_logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://panzerkampf.blog.hu/api/trackback/id/tr7518367677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása